Philips HD9015/30 取扱説明書

カテゴリー
パン製造機
タイプ
取扱説明書

Philips HD9015/30

Philips HD9015/30 は、幅広い機能を備えた使いやすい多目的オーブンです。最大1000gのパンを焼くことができ、12種類の事前に設定されたプログラムと3種類の皮の色設定から選択できます。また、パン、ケーキ、ジャム、ヨーグルトなど、さまざまな種類の食品を作ることもできます。

HD9015/30のキー機能には、以下のようなものがあります。

  • 12種類のプリセットプログラム: パン、ケーキ、ジャム、ヨーグルトなど、さまざまな種類の食品を作るのに最適なプログラムが揃っています。
  • 3種類の皮の色設定: 淡い、中間の、または濃い皮から選択できます。
  • 遅延スタートタイマー: パンを最大13時間遅らせて開始することができます。
  • 自動保温機能: パンが焼き上がると最大1時間保温します。
  • **お手入れ

Philips HD9015/30

Philips HD9015/30 は、幅広い機能を備えた使いやすい多目的オーブンです。最大1000gのパンを焼くことができ、12種類の事前に設定されたプログラムと3種類の皮の色設定から選択できます。また、パン、ケーキ、ジャム、ヨーグルトなど、さまざまな種類の食品を作ることもできます。

HD9015/30のキー機能には、以下のようなものがあります。

  • 12種類のプリセットプログラム: パン、ケーキ、ジャム、ヨーグルトなど、さまざまな種類の食品を作るのに最適なプログラムが揃っています。
  • 3種類の皮の色設定: 淡い、中間の、または濃い皮から選択できます。
  • 遅延スタートタイマー: パンを最大13時間遅らせて開始することができます。
  • 自動保温機能: パンが焼き上がると最大1時間保温します。
  • **お手入れ
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HD9015
HD9016
EN Breadmaker Recipe 1
繁體中文
麵包機食譜
6
ENGLISH 1
1 Recipe
Note
Do not add more quantities than mentioned in the recipe as it may damage your
breadmaker.
If necessary, use a spatula to scrape down the sides of the bread pan to get the mixture
sticking to the wall back to the mix.
Do not put over 560g our, and 3 teaspoon, 4 teaspoon and 5 teaspoon of yeast for
general bread programs, super rapid breads and easter cake program respectively.
For homemade program, also do not put over 560g our and 3 teaspoons of yeast.
Always use active dry yeast for this breadmaker.
Tip
Always measure ingredients accurately.
All ingredients should be at room temperature unless recipe suggests otherwise.
Put ingredients in the bread pan in the order they are listed in the recipe.
Always add liquid ingredient rst, then add dry ingredients.
The yeast should be dry and separate from other ingredients when it is added to the bread
pan. Do not let the yeast touch the salt.
Butter and other fats should be cut into small pieces before putting in the bread pan to aid
the mixing.
Program 1.[White]
White bread
Suitable for White bread
750g 1000g
1. Water 280 ml 350 ml
2. Oil 1.5 tablespoons 2 tablespoons
3. Salt 1 teaspoon 1.5 teaspoons
4. Sugar 1.5 tablespoons 2 tablespoons
5. Bread our 455 g 560 g
6. Active dry yeast 1 teaspoon 1 teaspoon
Program 2.[White bread rapid]
White bread rapid
Bread will be ready quicker than white bread program, but may be smaller and denser.
750g 1000g
1. Water 280 ml 350 ml
2. Oil 1.5 tablespoons 2 tablespoons
3. Salt 1 teaspoon 1.5 teaspoons
4. Sugar 1.5 tablespoons 2 tablespoons
5. Bread our 455 g 560 g
6. Active dry yeast 1.6 teaspoon 1.6 teaspoon
Program 3.[Light rye bread]
Light rye bread
A mixture of bread and rye our can be used
Note
Caraway seeds must be broken into pieces.
1000g
1. Water 240 ml (30~40°C)
2. Oil 2 tablespoons
3. Salt 0.5 teaspoons
4. Sugar 2 tablespoons
5. Caraway seed 1 tablespoon
6. Cocoa powder 2 tablespoons
7. Rye bread our 140 g
8. Bread our 280 g
9. Active dry yeast 1.5 teaspoon
2 ENGLISH
Program 4.[French]
French bread
Bread will have a crisper crust and lighter texture
750g 1000g
1. Water 270 ml 350 ml
2. Oil 1.5 tablespoons 2 tablespoons
3. Salt 1.5 teaspoons 2 teaspoons
4. Bread our 450 g 560 g
5. Active dry yeast 1.3 teaspoon 1.3 teaspoon
Program 5.[Sweet]
Sweet bread
Bread will be crisp and sweet.
750g 1000g
1. Water 240 ml 300 ml
2. Oil 2 tablespoons 3 tablespoons
3. Salt 1 teaspoon 1 teaspoon
4. Sugar 4 tablespoons 4 tablespoons
5. Bread our 400 g 500 g
6. Actice dry yeast 1.3 teaspoon 1.3 teaspoon
Program 6.[Super rapid]
Super rapid
Even faster than white bread and white bread rapid, but the bread may not have as dark
color
1000g
1. Water 310 ml (40~50°C)
2. Oil 2 tablespoons
3. Salt 1 teaspoon
4. Sugar 2 tablespoons
5. Bread our 560 g
6. Active dry yeast 4 teaspoons
Program 7.[Gluten free]
Gluten-free bread
Suitable for gluten free ingredients which will take longer time to
1000g
1. Oil 5 tablespoons
2. Milk 300 ml
3. Vinegar 1.5 tablespoons
4. Eggs 3
5. Salt 1.5 teaspoon
6. Sugar 2 tablespoons
7. Gluten-free bread our 500 g
8. Active dry yeast 2 teaspoons
ENGLISH 3
Program 8. [Whole wheat]
Whole wheat
There will be preheat time to allow grains to soak up water and expand.
750g 1000g
1. Water 280 ml 350 ml
2. Oil 1 tablespoon 2 tablespoons
3. Salt 1 teaspoon 2 teaspoons
4. Sugar 2 tablespoons 2 tablespoons
5. Whole wheat bread our 450 g 560 g
6. Active dry yeast 2 teaspoons 2 teaspoons
Program 9. [Whole wheat rapid] (HD9015 only)
Whole wheat rapid
Bread will be ready quicker than whole wheat program, but may be smaller and denser.
750g 1000g
1. Water 280 ml 350 ml
2. Oil 1 tablespoon 2 tablespoons
3. Salt 1 teaspoon 2 teaspoons
4. Sugar 2 tablespoons 2 tablespoons
5. Whole wheat bread our 450 g 560 g
6. Active dry yeast 2 teaspoons 2 teaspoons
Program 9. [Yoghurt] (HD9016 only)
Yoghurt
Note
Ensure the Yoghurt container is thoroughly washed with warm water and soap, and it is
dried before making Yoghurt.
Full fat, skim, or 2% milk can be used.
Make sure the Yoghurt is fresh and thus the culture starter is active.
For making homemade Yoghurt
1. Milk 1000 ml
2. Yoghurt 100 ml
Program 10.[Dough]
Note
Loaf weight or crust color cannot be set for programs below.
Dough
For mixing ingredients and kneading dough, no baking
1000g
1. Water 330 ml
2. Oil 2 tablespoons
3. Salt 2 teaspoons
4. Sugar 4 tablespoons
5. Bread our 560 g
6. Active dry yeast 2 teaspoons
4 ENGLISH
Program 11.[Jam]
Jam
For making jam
Note
Strawberries must be cut into small pieces rst.
1. Strawberry 300 g
2. Sugar 150 g
Program 12.[Cake]
Easter cake
Good for Russian Easter Cake recipe
Note
Lemonzest and Almonds must be broken into pieces before use.
Butter must be cut into small pieces.
Raisins should be kept in sherry wine for around 30 minutes.
1. Milk 120 ml
2. Sugar 0.25 cups
3. Salt 0.5 teaspoons
4. Eggs 1
5. Egg yolks 2
6. Butter 3 tablespoons
7. Lemonzest 1 teaspoon
8. Raisins 30 g
9. Currants 30 g
10. Almonds 30 g
11. All purpose our 365 g
12. Sherry wine 0.5 cups
13. Active dry yeast 4.5 teaspoons
Cake
Good for making pound cake or butter cake
1. Eggs 3
2. Butter 150 g
3. Sugar 150 g
4. All purpose our 150 g
5. Baking powder 3 g
ENGLISH 5
2 Total program time
Note
The Keep-warm duration for programs (1 to 9) is 60 minutes .
Program name Loaf weight of 750 g
Light Medium Dark
1. White bread 3:55 3:55 4:10
2. White bread rapid 2:45 2:45 2:55
4. French 3:45 3:50 3:55
5. Sweet 3:22 3:22 3:26
7. Gluten free - 2:49 -
8. Whole wheat 3:50 3:55 4:05
9. Whole wheat rapid (HD9015) 2:39 2:44 2:49
Program name Loaf weight of 1000 g
Light Medium Dark
1. White bread 4:00 4:00 4:15
2. White bread rapid 2:50 2:50 3:00
4. French 3:50 3:55 4:00
5. Sweet 3:23 3:25 3:29
7. Gluten free - 2:59 -
8. Whole wheat 3:55 4:00 4:10
9. Whole wheat rapid (HD9015) 2:44 2:49 2:54
Note
The loaf weight and crust color cannot be changed for the programs below.
Program name Medium Keep-warm (Minutes)
3. Light rye bread 4:00 60
6. Super rapid 0:58 60
9. Yoghurt (HD9016) 8:00
10. Dough 1:30
11. Jam 1:15
12. Cake 2:00 60
6
繁體中文
1
食譜
提示
請按照食譜中說明的份量製作,否則可能損壞您的麵包機。
必要時,請使用抹刀刮抹麵包盤四邊,刮下沾在盤壁上的麵糊。
放入的麵粉量不可超過
560
克,一般烘烤麵包不可超過
3
茶匙酵母,快速烘烤麵
包不可超過
4
茶匙酵母,烘烤復活節蛋糕不可超過
5
茶匙酵母。
自製糕點時,放入的麵粉量不可超過
560
克及
3
茶匙酵母。
使用麵包機時務必使用活性乾酵母。
貼士
/
貼心小叮嚀
務必精準測量食材份量。
所有食材都應以室溫存放, 除非食譜另有說明。
請按照食譜上所列順序, 將食材放入麵包盤中。
務必先加入液體材料, 再加入乾材料。
在麵包盤中放入酵母前, 酵母應為乾燥, 且與其他食材分開放置。 請勿讓酵母
接觸鹽。
牛油和其他油脂應於放入麵包盤內前切成小塊, 以便攪拌混合。
程序
1.[White]
白麵包
適合烘烤白麵包
750
1000
1.
280
毫升
350
毫升
2.
1.5
湯匙
2
湯匙
3.
1
茶匙
1.5
茶匙
4.
砂糖
1.5
湯匙
2
湯匙
5.
麵包麵粉
455
560
6.
活性乾酵母
1
茶匙
1
茶匙
程序
2.[White bread rapid]
快速白麵包
這種烘烤程序的速度比白麵包程序快,但份量可能較小,麵包也較密實。
750
1000
1.
280
毫升
350
毫升
2.
1.5
湯匙
2
湯匙
3.
1
茶匙
1.5
茶匙
4.
砂糖
1.5
湯匙
2
湯匙
5.
麵包麵粉
455
560
6.
活性乾酵母
1.6
茶匙
1.6
茶匙
程序
3.[Light rye bread]
輕麥麵包
麵粉和麥粉可混合使用
提示
香菜籽必須敲碎。
1000
1.
240
毫升(
30~40
°
C
2.
2
湯匙
3.
0.5
茶匙
4.
砂糖
2
湯匙
5.
香菜籽
1
湯匙
6.
可可粉
2
湯匙
7.
麥粉
140
8.
麵包麵粉
280
9.
活性乾酵母
1.5
茶匙
繁體中文
7
程序
4.[French]
法國麵包
這種麵包的麵包皮會較為酥脆,質地較輕。
750
1000
1.
270
毫升
350
毫升
2.
1.5
湯匙
2
湯匙
3.
1.5
茶匙
2
茶匙
4.
麵包麵粉
450
560
5.
活性乾酵母
1.3
茶匙
1.3
茶匙
程序
5.[Sweet]
甜味麵包
這種麵包口感酥脆且甜。
750
1000
1.
240
毫升
300
毫升
2.
2
湯匙
3
湯匙
3.
1
茶匙
1
茶匙
4.
砂糖
4
湯匙
4
湯匙
5.
麵包麵粉
400
500
6.
活性乾酵母
1.3
茶匙
1.3
茶匙
程序
6.[Super rapid]
超快速麵包
這種烘烤程序的速度比白麵包和快速白麵包快,但麵包的色澤較淡
1000
1.
310
毫升(
40~50
°
C
2.
2
湯匙
3.
1
茶匙
4.
砂糖
2
湯匙
5.
麵包麵粉
560
6.
活性乾酵母
4
茶匙
程序
7.[Gluten free]
無麥麩麵包
適合使用無麥麩食材,但烘烤時間較久
1000
1.
5
湯匙
2.
牛奶
300
毫升
3.
1.5
湯匙
4.
3
5.
1.5
茶匙
6.
砂糖
2
湯匙
7.
無麥麩麵粉
500
8.
活性乾酵母
2
茶匙
程序
8. [Whole wheat]
全麥麵包
這種烘烤程序有預熱時間,讓穀粒有時間可吸收水份並膨脹。
750
1000
1.
280
毫升
350
毫升
2.
1
湯匙
2
湯匙
3.
1
茶匙
2
茶匙
4.
砂糖
2
湯匙
2
湯匙
5.
全麥麵粉
450
560
6.
活性乾酵母
2
茶匙
2
茶匙
8
繁體中文
程序
9. [Whole wheat rapid]
(僅限
HD9015
快速全麥麵包
這種烘烤程序的速度比全麥麵包程序快,但份量可能較小,麵包也較密實。
750
1000
1.
280
毫升
350
毫升
2.
1
湯匙
2
湯匙
3.
1
茶匙
2
茶匙
4.
砂糖
2
湯匙
2
湯匙
5.
全麥麵粉
450
560
6.
活性乾酵母
2
茶匙
2
茶匙
程序
9. [Yoghurt]
(僅限
HD9016
乳酪
/
優格
提示
確保用暖水及肥皂徹底清洗乳酪
/
優格容器,風乾後才製作乳酪
/
優格。
可使用全脂奶、脫脂奶或
2%
牛奶。
確保乳酪
/
優格新鮮、發酵劑運作正常。
自製乳酪
/
優格
1.
牛奶
1000
毫升
2.
乳酪
/
優格
100
毫升
程序
10.[Dough]
提示
使用以下程序時,不可設定麵包重量或麵包皮顏色。
生麵團
此程序為混合食材和揉生麵團,非烘烤
1000
1.
330
毫升
2.
2
湯匙
3.
2
茶匙
4.
砂糖
4
湯匙
5.
麵包麵粉
560
6.
活性乾酵母
2
茶匙
程式
11. [Jam]
果醬
製作果醬
提示
士多啤梨
/
草莓必須先切成小塊。
1.
士多啤梨
/
草莓
300
2.
砂糖
150
程序
12.[Cake]
復活節蛋糕
適合用於製作俄羅斯復活節蛋糕的程序
提示
檸檬皮和杏仁必須切碎才能使用。
牛油必須先切為小塊。
葡萄乾應先泡在雪莉酒中
30
分鐘左右。
繁體中文
9
1.
牛奶
120
毫升
2.
砂糖
0.25
量杯
3.
0.5
茶匙
4.
1
5.
蛋黃
2
6.
牛油
3
湯匙
7.
檸檬皮
1
茶匙
8.
葡萄乾
30
9.
加侖子
30
10.
杏仁
30
11.
中筋麵粉
365
12.
雪莉酒
0.5
量杯
13.
活性乾酵母
4.5
茶匙
蛋糕
適合製作雪藏蛋糕或牛油蛋糕
1.
3
2.
牛油
150
3.
砂糖
150
4.
中筋麵粉
150
5.
發粉
3
2
總時間
提示
程序(
1
9
)的保溫時間為
60
分鐘。
程序名稱 麵包重量
750
淡色 中型 暗色
1.
白麵包
3:55 3:55 4:10
2.
快速白麵包
2:45 2:45 2:55
4.
法國麵包
3:45 3:50 3:55
5.
甜味麵包
3:22 3:22 3:26
7.
無麥麩麵包
- 2:49 -
8.
全麥麵包
3:50 3:55 4:05
9.
快速全麥麵包(僅限
HD9015
2:39 2:44 2:49
程序名稱 麵包重量
1000
淡色 中型 暗色
1.
白麵包
4:00 4:00 4:15
2.
快速白麵包
2:50 2:50 3:00
4.
法國麵包
3:50 3:55 4:00
5.
甜味麵包
3:23 3:25 3:29
7.
無麥麩麵包
- 2:59 -
8.
全麥麵包
3:55 4:00 4:10
9.
快速全麥麵包(僅限
HD9015
2:44 2:49 2:54
提示
使用下方程序時無法變更麵包重量和麵包皮顏色。
程序名稱 中型 保溫(分鐘)
3.
輕麥麵包
4:00 60
6.
超快速麵包
0:58 60
9.
乳酪
/
優格
(HD9016) 8:00
10.
生麵團
1:30
11.
果醬
1:15
12.
蛋糕
2:00 60
Specifications are subject to change without notice
© 2014 Koninklijke Philips N.V.
All rights reserved.
HD9015_9016_HK_Recipe_UM_V3.0
4240 003 00323
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Philips HD9015/30 取扱説明書

カテゴリー
パン製造機
タイプ
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Philips HD9015/30

Philips HD9015/30 は、幅広い機能を備えた使いやすい多目的オーブンです。最大1000gのパンを焼くことができ、12種類の事前に設定されたプログラムと3種類の皮の色設定から選択できます。また、パン、ケーキ、ジャム、ヨーグルトなど、さまざまな種類の食品を作ることもできます。

HD9015/30のキー機能には、以下のようなものがあります。

  • 12種類のプリセットプログラム: パン、ケーキ、ジャム、ヨーグルトなど、さまざまな種類の食品を作るのに最適なプログラムが揃っています。
  • 3種類の皮の色設定: 淡い、中間の、または濃い皮から選択できます。
  • 遅延スタートタイマー: パンを最大13時間遅らせて開始することができます。
  • 自動保温機能: パンが焼き上がると最大1時間保温します。
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